S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.
Ok

POZOR :Zľavy sa nedajú kombinovať ! ZĽAVA LEN DO VYPREDANIA TOVARU !!  Poštovné  8,00 .- euro  !!  Pozor MY nepredávame NÁŠ tovar na onlinecheaps2022.ru

Toto je E-SHOP 123nakup.eu nie kamenná predajňa. 

Všetko potrebné o tovare je napísané v popise u každého tovaru zvlášť a o preprave na stránke pri vytvorení objednávky.  Prosím najskôr si prečítať popis pri tovare a potom sa informovať. ..  , Klikni na obrázok pri tovare a čítaj  ,  Popis je pod každým  obrázkom.

Objednávku tovaru si môžete spraviť len na eshope , riadne dať tovar do košíka riadne vyplniť adresu a spôsob dopravy a platby . 

Doprava po SR a ČR je 8 .- € / + balné / - doprava a balné bude odrátané len pri osobnom odbere v deň odberu.  Kto nechce platiť za dopravu a balné, objednajte si tovar s osobným odberom a prídite si pre tovar osobne. 

Pri osobnom odbere : / v deň ktorý ste si napísali do poznámky ako deň vyzdvihnutia tovaru / a ak je na sklade... Vám tovar pripravíme na odber v Topoľčanoch pri zimnom štadióne Puškinova 1 len v odbernom čase od 7,00hod do 8,00hod cez pracovný deň.

PROSÍM VÁS NEVYBAVUJTE OBJEDNÁVKU TOVARU TELEFONICKY. 

A keďže , nie som NONSTOP pri PC , tak Vám nedokážem zistiť niečo ohľadom Vašej objednávky ,alebo tovaru , alebo ohľadom stavu objednávky.

Prosím kontaktujte nás emailom :  123nakup @ 123nakup.eu 

 

 

KONTAKTY

Blockset s. r. o.
Sídlo: Račianska 88 B , Bratislava 83102 /
Poštová adr. : POBOX 18, 95503 Topoľčany
E-mail : 123nakup@123nakup.eu /
Facebook :123nakupeu

» OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Ochrana osobných údajov

 

 

Prevádzkovateľ ovi internetového obchodu www.123nakup.eu  kupujúci v prípade, že je fyzickou osobou, je povinný oznámiť  svoje meno a priezvisko, adresu trvalého bydliska vrátane PSČ, číslo telefónu a mailovú adresu.

Kupujúci resp. dotknutá osoba  poskytuje osobné údaje predávajúcemu dobrovoľne za účelom splnenia jeho povinností vyplývajúcich z kúpnej zmluvy a ďalšej komunikácie s ním. Bez ich poskytnutia predávajúci nemôže riadne plniť zmluvu s kupujúcim a preto ju nebude možné s kupujúcim ani uzavrieť. Účelom spracúvania týchto osobných údajov je vystavenie daňového dokladu, identifikácia kupujúceho, potvrdenie objednávky a to telefonicky alebo prostredníctvom elektronickej pošty, doručenie tovaru, registrácia na internetovom obchode. 

Registrácia a prevádzka e-shopu

Prevádzkovateľ  internetového obchodu www.123nakup.eu, spracúvana účely registrácie a prevádzky e-shopu nasledovné osobné údaje: meno, priezvisko, telefónne číslo, e-mailová adresa, adresa a história objednávok.

Právnym základom spracúvania osobných údajov je článok 6 ods. 1 písm. b) Nariadenia GDPR. Spracúvanie osobných údajov je nevyhnutné na zabezpečenie registrácie v e-shope a prevádzky e-shopu

 

Prevádzkovateľ  internetového obchodu www.123nakup.eu  nespracúva osobné údaje dotknutých osôb na marketingové účely . Nemáme žiadne aktivíty, napríklad informácie o novinkách a akciových ponukách.

 Kupujúci má právo a možnosť aktualizovať osobné údaje priamo v on-line režime na web stránke internetového obchodu

Prevádzkovateľ internetového obchodu www.123nakup.eu prehlasuje, že s osobnými údajmi svojich zákazníkov nakladá v zmysle zákona č. 122/2013 Z.z. O ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.  Všetky informácie o našich zákazníkoch sú využívané v nutnom rozsahu pre vybavenie objednávky a sú uchovávané v súlade s platnými zákonmi Slovenskej republiky.

V zmysle zákona č. 122/2013 Z.z. O ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov prevádzkovateľ internetového obchodu www.123nakup.eu neposkytne získané osobné údaje tretej strane.

 Predávajúci vyhlasuje, že v súlade s ust § 6 ods. 2 písm. i) ZnOOÚ bude spracúvať osobné údaje v súlade s dobrými mravmi a bude konať spôsobom, ktorý neodporuje ZnOOÚ ani iným všeobecne záväzným právnym predpisom a ani ich nebude obchádzať.

 

 Predávajúci vyhlasuje, že v súlade s ust. § 6 ods. 2 písm. e) ZnOOÚ zabezpečí, aby sa osobné údaje spracúvali a využívali výlučne spôsobom, ktorý zodpovedá účelu, na ktorý boli zhromaždené.

Výnimku tvorí poskytnutie nevyhnutne potrebných údajov externému prepravcovi, za účelom doručenia zásielky.

 Predávajúci vyhlasuje, že v súlade s ust. § 15 ods. ZnOOÚ spracúva osobné údaje kupujúceho na účely doručenia tovaru prostredníctvom týchto sprostredkovateľov:

Direct Parcel Distribution SK s.r.o. , Technická 7 , 821 04 Bratislava , IČO: 35834498

DIČ: 2021648739 , IČ DPH: SK2021648739 , Obchodný register okr súdu BA1, oddiel SRO, Vklad č. 26367/B

Slovenská pošta, a.s.
Sídlo: Partizánska cesta 9, 975 99 Banská Bystrica
IČO: 36 631 124
zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Banská Bystrica, Oddiel Sa, Vložka č. 803/S

 

Príjemcami osobných údajov sú nasledovné osoby: orgány finančnej správy, daňoví poradcovia

 

Zaškrtnutím políčka pred odoslaním objednávky kupujúci vyjadruje, že sa oboznámil s týmito všeobecnými obchodnými podmienkami, v plnom rozsahu porozumel ich obsahu a že s nimi súhlasí.

 

DOBA ULOŽENIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Vaše osobné údaje budú spracovávané po dobu trvania účinkov práv a povinností zo zmluvy, a ďalej po dobu nutnú pre účely archivovania podľa príslušných obecne záväzných právnych predpisov, najdlhšie však po dobu stanovenú obecne záväznými právnymi predpismi a následne na základe Vami udeleného súhlasu po dobu 1 roku , ak nebude tento Váš súhlas so spracovávaním osobných údajov Vami odvolaný.

 

Kupujúci pri podozrení, že jeho osobné údaje sa neoprávnene spracúvajú, môže podať Úradu na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky návrh na začatie konania o ochrane osobných údajov.

V zmysle § 28  Zákona č. 122/2013 Z.z. O ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov sa prevádzkovateľ internetového obchodu www.123nakup.eu zaväzuje,  na základe zákonom stanovenej formy žiadosti zákazníka, bez zbytočného odkladu vykonať likvidáciu - vymazanie jeho osobných údajov zo svojej databázy.

 

Riešenie sťažností zákazníkov

Prevádzkovateľ  internetového obchodu www.123nakup.eu   spracúva na účely riešenia sťažností zákazníkov nasledovné osobné údaje: meno, priezvisko, údaje uvedené v sťažnosti a v závislosti od toho akým spôsobom zákazník sťažnosť podal aj jeho adresu, telefónne číslo alebo e-mailovú adresu.

Právnym základom spracúvania osobných údajov je článok 6 ods. 1 písm. b) Nariadenia GDPR. Spracúvanie osobných údajov fi.Sakurion sro je nevyhnutné na vyriešenie sťažnosti zákazníka.

Osobné údaje sú spracúvané počas obdobia kým dôjde k vyriešeniu sťažnosti zákazníka.

 

Prevádzkovateľ internetového obchodu www.123naku.eu si vyhradzuje právo odstúpiť od záruky bezpečného zaobchádzania s osobnými údajmi zákazníkov v prípade napadnutia servera neznámym páchateľom - hackerom.

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za zneužitie údajov, uverejnených na Serveroch v súlade s ust. Zákona o
ochrane osobných údajov a nariadenia GDPRa/alebo údajov, ktoré Používateľ sám uverejní a stanú sa teda verejne prístupnými.

Vytvorené systémom www.webareal.sk

YzBkYTA4Z